Reklamos festivalis „White Square“ kviečia teikti darbus

2016-02-02

Tarptautinis reklamos festivalis „White Square“ – vienas didžiausių marketingo ir reklamos industrijos įvykių Rytų Europoje jau aštuntą kartą vyks šių metų balandžio 14-16 d. Minske.

Pagrindinis festivalio tikslas skatinti verslo plėtrą per kūrybiškumą ir pačio kūrybinio sektoriaus verslumą. O kasmet besikeičianti festivalio tema atspindi laiko iššūkius. Šių metų tema „Level Up!“ organizatoriai skatina dalyvius pakelti savo profesinį mąstymą į aukštesnį lygį.

Nors festivalis „White Square“ vis labiau akcentuoja kūrybiškumą, bet nepraranda savo esminės stiprybės – festivalį sudaro 2 pagrindinės dalys – konkursas ir verslo forumas, kuriame patirtimi ir inovacijomis dalinasi marketingo bei komunikacijos lyderiai.

Kasmet festivalis sulaukia dalyvių iš 25 Europos ir NVS šalių, kurie pateikia virš 1000 paraiškų. O verslo forume susitinka virš 700 vietinio ir tarptautinio verslo bei kūrybinių agentūrų atstovų.

Paraiškų teikimas jau prasidėjo ir vyksta svetainėje www.adfest.by. Aštuntą kartą vykstančiame konkurse yra penkios pagrindinės kategorijos: kūrybinė, ženklodaros, skatmeninė, marketingo ir socialinės reklamos. Kiekviena kategorija turi potemes, o darbų pateikimas ir kainos suskirstytos į kelis etapus. Visas sąlygas taip pat galite festivalio tinklalapyje.

Skiriamasis festivalio bruožas yra tas, kad darbus vertins penkios žiuri komisijos, kurios šiuo metu dar formuojamos iš atitinkamų sričių profesionalų: kūrybos, dizaino, marketingo, skaitmeninės terpės ir socialinės reklamos pasaulio. Darbų vertinimas vyks Minske, prieš pat renginį, o festivalio grand prix rinks bendra komisija. Komisijose dirbs profesionalai, kurie jau ne kartą buvo įvairių tarptautinių festivalių žiuri nariais ir yra pelnę ne vieną asmeninį apdovanojimą.

Laimėtojų darbai bus publikuojami daugiau kaip 30 profesinių Europos leidinių internete su kuriais festivalio organizatoriai sutarę dėl bendradarbiavimo. Taip pat numatyta darbų sklaida Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos ir kitų NVS šalių žiniasklaidoje.

Festivalis kviečia teikti paraiškas iki 2016 m. kovo 28 d. tinklalapyje www.adfest.by.

LGDA nariams taikoma 15 % nuolaida paraiškos teikimo mokesčiui. Norintys pasinaudoti nuolaida, rašykite info@lda.lt.

Tags: , ,